Toczkens 0 Posted August 7, 2019 Witam, przychodzę z zapytaniem odnośnie rekrutacji. Przy powstawaniu pierwszej edycji Oazy przeszedłem rekrutację na serwer pozytywnie. Jednakże z powodu że GTA RP lekko mi się znudziło, przestałem grać oraz wyszedłem z serwera Discord. Jednakże teraz, po powrocie na serwer Discord, nie mam rangi Oazowicza (czy jakkolwiek to nazwać) - co było do przewidzenia. Tutaj pojawia się moje pytanie - czy żeby móc zagrać na trzeciej edycji serwera, muszę ponownie przechodzić rekrutacje? Jako załączniki dodaję wiadomość z Discorda od bota Oesis, oraz wiadomość którą wysłałem do jednej z osób rekrutujących - poprosiła ona o imię i nazwisko postaci, gdyż były one trudne do zapisania Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wiechur 0 Posted August 15, 2019 Zasady na jakich gracz będzie uznawany że jest na WL są oficjalnie nieokreślone. Po zamknięciu serwera FiveM ranga Oesis została zastąpiona "Ferajna Oesis" którą posiadają osoby będące w tym okresie czasu na discord. Ferajna Oesis ma swoje zastosowanie i będzie wykorzystane. Jeżeli pojawi się nowy rodzaj rangi np. alt:V związany z WL również będzie informacja. Na dzień dzisiejszy jest możliwość otrzymania rangi między innymi Ninja, Media, Znajomi Oesis. Oczywiście każda ranga ma swoje wymagania. Quote Share this post Link to post Share on other sites